tiistai 11. heinäkuuta 2017

Kesäterveiset


Ompas tullut lipsuttua kirjoittamisesta, hups 😅.  Tässä välissä on tosiaan päästy ylioppilaaksi (tästä varmasti kuvapostausta luvassa), tehty töitä ja varsoja, sekä tietysti kilpailtu. 


Varsojen tekemisestä meillä on huolehtinut, juuri 15v synttäreitään viettänyt, herra ori, joka on todella muuttunut Oriksi isolla O:lla. En muista, että se olisi ikinä ollut näin villi. Toki se on yhä täydellinen herrasmies ja kuuntelee minua astutustilanteissa täydellisesti, mutta kyllä tammojen ohi kuljettaessa on syytä muistaa pitää ketju nenän päällä ja raippa kädessä. Herra on yritellyt ""isotella"" jopa kengittäjälle 😉. Ainoa huolestuttava asia on sen kova juokseminen tammojen perässä, sillä kohta en tiedä mitä joudun sille syöttämään, jotta se muistuttaisi enemmän hevosta kuin silakkaa... Pääasia on kuitenkin se, että silmäteräni saa viettää näin onnellisia kesäpäiviä!


Myös herra orin pikkupoika, Aatos 1v on todella koetellut rajojaan. Tai oikeastaan Aatos vain haluaisi painia ihan kaikkien kanssa 😂.  Epelin hermoja koetellaan siis näin kesällä ihan kokoajan, kun Aatos on hyppimässä niskaan ihan tauotta. Onneksi Eepukka on luonteeltaan niin leikkisä, ettei loputon leikkiminen ole sille ongelma, päinvastoin. Pojista on kyllä hitsautunut niin tiivis parivaljakko, että uskon tämän ystävyyden säilyvän läpi elämän. 



Alunperinhän suunnittelin Aatoksen viemistä orilaitumelle, mutta koska Epeli leikkii sen kanssa urheasti ja mielellään, en kokenut sitä tarpeelliseksi. Ja vaikka en olekaan mikään kukkahattutäti, olen silti tyytyväinen ratkaisuuni, sillä orilaitumilla sattuu usein ikävän vaarallisia haavereita. 


Myös tallin kiistaton kuningatar voi oikein mainiosti! Olemme pääseet starttaamaan jo aika monta kertaa ja sen lisäksi myös valmennuksiin on pitkästä aikaa päästy treenaamaan Rosalin kanssa. En kyllä enää tiedä mitä tekisin ilman Toukkaa ja sen suuria korvia. Alkuun luulin, ettei meille muodostu sen kanssa minkäänlaista sidettä, mutta enempää metsään ei olisi tämä arvaus voinut mennä 😅. 


Seuraavassa postauksessa palailen kisakuvien ja kisareissutiivistelmien parissa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti