lauantai 17. joulukuuta 2016

Rakas joulupukki...Joulun alla saa aina luvan kanssa vähän haaveilla, ainakin näin lahjojen suhteen. Paljon on juttuja, mitä pitäisi hankkia, mutta osa on tietysti niitä klassisia "must have"- juttuja joilla ei tee mitään ;) Toivottavasti joulupukki kuulee toiveeni, tai mikäli en ole ollut tarpeeksi kiltti, täytyy itse toimia oman elämänsä joulupukkina, ainakin alennusmyyntien aikaan!


1. Toukalle uudet nivelsuitset

Vanhat suitset ovat vielä ihan ok kunnossa, tosin niiden ps swedenin otsapannasta on alkanut irrota kiviä. Uudet suitset olisivat siis kisa- ja edustuskäyttöön ihan tervetulleet! Kuvassa Kingsleyn chestnut väriset aivan ihanat nivelet.


2. Satulahuopa

Voiko satulahuopia koskaan olla liikaa? No ei tietenkään. Tämä Equestrian Stockholmin huopa olisi aika herkullinen lisä mun kokoelmiini...


3. Roecklin hanskat

Näitäkään ei voi ikinä olla liikaa, etenkin kun tällä hetkellä mulla on ehkä yhdet ehjät hanskat. Äidille yksi päivä sanoinkin, että mitkä tahansa roecklin hanskat olisivat loistava lahjaidea kaikille sukulaisille, jotka haluavat hankkia jotain pientä. Mielummin ottaisin kunnon hanskat, joista on iloa pitkään, kuin vaikka lahjakortin tavalliseen vaatekauppaan. 


4. Seuraava lahjatoive kuuluu taas sarjaan "karvasuojia ei voi koskaan olla liikaa". Mun hevosilla on yhdet event- merkkiset ruskeat karvasuojat ja ne ovat kestäneet niin hyvin, että mieluusti hankkisin niitä toisenkin parin! Hintaa suojilla on muistaakseni 35e, joten hinta-laatusuhdekin on tässä enemmän kuin kohdillaan!


5. Nämä Kingslandin karvaputsit tuskin tarvitsevat sen kummempia perusteluja. Merkillä ei ole mulle näissä niinkään väliä, pääasia, että karva näyttää hyvältä ;)6. Ja koska kai sitä itselleenkin jotain pitää toivoa, niin lisätään listaan vielä Pikeurin Lucinda ratsastushousut. Tällä hetkellä omistan Pikeurin kokopaikkagripit harmaina pinkillä tekstillä ja ne ovat kiistatta parhaat housut jota olen omistanut! Uudet "paremmat" housut tosin kelpaisivat senkin puolesta, että ratsastan yleensä sen 2 hevosta päivässä, joskus jopa kolme. 


7. Ja viimeisenä harjalaukku ja harjoja Aatokselle. Ja koska kaikilla hevosillani on eskadronin harjalaukut, ei varsanikaan saa poiketa joukosta. Toivon tosin tavallisen eskan kanssin sijasta nici- malliston harjakassia (tosin hieman enemmän poikavärissä ;))


Hyvää joulunodotusta kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti