maanantai 2. helmikuuta 2015

Hengissä ollaan!

Ja tällä kertaa se ei todellakaan ole itsestään selvyys... Paljon on tapahtuntunut lyhyessä ajassa, enkä oikein tiedä kuinka ajatukset pukisi sanoiksi, joten annetaan kuvien puhua puolestaan. Viime viikkoihin on mahtunut: <a href="http://www.bloglovin.com/blog/3982769/?claim=9wg5x5jk3k8">Follow my blog with Bloglovin</a>


Rakkaimman puolesta pelkäämistä


Allergisia reagtioitaKilokaupalla psylliumia ja Yeast Boosteria


Lumipyryjä


Shoppailua Suomessa...


...ja ihanat Ihanat lampaankarvasuojat Ruotsista


Rambo Micklem competition- suitset herkkispojalle


Fazerin parhaan suklaapatukan uusi versio


Koeviikko


Peltoilua


Onnistumisia...


... ja sirkustemppuja


15 kommenttia:

 1. Kellä on ähky ollu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Menikö nopee ohi, ja onko kaikki ok?

   Poista
  2. Alkoi ähkyillä keskiviikkona, torstai aamuna matkattiin klinikalle ja sieltä kotiuduttiin lauantaina, että yllättävän pitkään kesti. Syynä oli siis runsas hiekka, mutta nyt poni voi hienosti, se on piristynyt aivan silmissä :)

   Poista
 2. Voih.. Nuo ähkyt ovat kyllä inhottavia meillä oli 9 vuotta suokki tamma, joka oli kyllä aikalainen ähkyilijä. Sillä oli kokoajan hiekkaa mahassa. :(

  En tiedä osaatko vastata tähän, mutta tiedätkö mistä kannattaisi etsiä, jos olisi kiinnostunut ostamaan 5-8 -vuotiaan pien suomenhevosen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistuvat ähkyt olivat varmasti inhottavia! Meillä Pätkis on kyllä sitkeästi ja kiltisti kestänyt järkyttävää hiekkamäärää, ähkyillen vain tämän kerran. Tämäkin johtunee siitä, että Pätkis syö ihan mitä vaan, mutta isot (aidot, sillä ne eivät hajoa) slowfeading verkot ovat olleet suuri apu.

   Suosittelen kurkkaamaan vaikkapa facebookin suomenhevosmarkkinoita, sieltä olen itse bongannut monen monta kivaa yksilöä! Tai sitten ihan vaan tuttujen ja puskaradion kautta. Toivottavasti löydät kivan yksilön itsellesi :)

   Poista
  2. Kiitoksia vinkeistä :)
   Olenkin löytänyt muutamia hyviä vaihtoehtoja, saa nähdä löytää joku niistä tiensä, minun kotiini :)

   Poista
  3. Hieno juttu! Toivottavasti se oma helmi löytyy :)

   Poista
 3. Surullisia nuo ähkyt. :( Mutta onneksi nyt pojalla menee jo paremmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ne todella ovat! Onneksi saatiin sentään selkeä syy ähkylle, ja homma sitä kautta hoitoon :)

   Poista
 4. Pidän paljon blogistasi. Sinulla on kivoja kuvia ja vaikutat taitavalta ratsastajalta. Hirveästi ei löydy saman tyylisiä blogeja, varsinkaan suomenhevosista joista kovasti pidän. Olen jo lähes parisen vuotta tiennyt blogistasi ja aina silloin tällöin täällä käynyt kurkkaamassa miten sinulla menee. Ja yllätyin iloisesti kun huomasin että laumasi on kasvattanut kokoa parilla karvaisella kaverilla. :)
  Yksi asia mitä toivoisin lisää olisi aktiivisuutta. Uskon että oman tallin pyöritys vie varmasti paljon aikaa ja koulu siihen päälle. Mutta tykkäisin lukea touhuistanne hieman useamminkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista, näitä on aina kiva saada! Pidän kirjoittamisesta todella paljon, ja ylipäätään bloggaamisesta, mutta se aika on tässä isoin kirjoittamista rajoittava tekijä. Pieneksi blogiksi minulla on kuitenkin ihanan paljon aktiivisia lukijoita, joten teidän takia olisi kyllä syytä tsempata :)

   Poista
 5. Hei,

  Sinulla on hieno banneri, mutta jos tahdot minä olisin vapaa ehtoinen yrittämään ainakin tehdä sinulle uuden, jos tahdot uutta näköä. :) "Rakastan" tehdä kaikenlaista grafiikkaa koneella ja mielelläni tekisin sinullekkin? En siis ota mitään maksua, kerrot vain minkä tyylistä tahdot ja mitä kuvia siihen tahdot niin kokeilen toteuttaa mahdollisimman sinun mieleisesi bannerin. :)

  t. Innokas grafiikan tekijä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Otan kyllä mielelläni bannerin vastaan, jos olet innokas tekemään :) laita vaikka sähköpostia liisatiitola@gmail.com , niin laittelen kuvia ja kerron lisää :).

   Poista
  2. Laitoin viestiä :)

   Poista