sunnuntai 17. elokuuta 2014

Iloa, surua ja kaikkea siltä väliltä!

Mistähän sitä aloitaisi... Muisti riittää Oriveden koulukilpailuihin asti. Nämä kilpailut menivätkin aivan päin honkia. Meillä oli ensimmäistä (ja viimeistä!!!) kertaa kilpailuissa mukana Pätkis ja Toukka, eikä tästä yhdistelmästä seurannut mitään hyvä. Pätkis ei pystynyt keskittymään mihinkään, eikä mulla, ensimmäistä oria ratsastavalla 16-vuotiaalla ollut mitään taitoa saada huutavaa, pörisevää oria keskittymään. Radalla yritin vain hallita hermoni ja tyytyä vain matkustelemaan ja kauhistelemaan tilannetta. Nämä kilpailut yritänkin pyyhkiä mielestäni mahdollisimman hyvin, sillä eihän tämä oikeastaan ollut kenenkään "vika". Pätkis vain stressasi mukana olevasta tammasta aivan liikaa. 


Toukka puolestaan hirnui vain vähän, mutta pieni jännitystila jäi päälle sillekkin. Tyttö kuitenkin suoritti kaiken kuuliaisesti ja toinen laukka oli jopa oikein hyvää! Kehuja tuli energiasta ja siirtymisistä. Jännittyminen söi harmillisesti letkeyttä ja liikettä, mutta toivottavasti päästään siitä eroon seuraavalla kerralla :). Prosentteja kertyi He B:stä n.59% ja tuloksella oltiin toisia ei-sijoittuneita. Toukkaan sai siis jälleen olla tyytyväinen!


Kilapailujen jälkeen Pätkiksen kanssa olikin taas vaihteeksi ongelmia, tai minustahan ne ongelmat johtuvat. Täytyy nyt vain purra hammasta, tsempata ja jatkaa eteenpäin. Aina ei voi mennä putkeen, kyllä se aurinko vielä tähän risukasaan paistaa! Ainakin nyt kaikki näyttää jo valoisammalta!

Ponin kanssa on eletty normaalia arkea. On kärrytelty, ohjasajettu, temppuiltu ja pidetty vapaita. nyt kiikarissa on mahdollisesti match show, mutta siitä lisää myöhemmin :). Ponin uusin "temppu" on kuolainten ottaminen suuhun omatoimisesti, eli itse roikotan suitsia ilmassa ja poni nappaa kuolaimet suuhunsa itse. Eipähän ainakaan kukaan voi enää valittaa kuinka hankala pikkuponille on laittaa kuolaimet ;)Tälläista pikukuulumista tällä kertaa! Kaikki on siis ihan hyvin, vaikka samalla tuntuu ettei mikään onnistu. Kyllä tämä tästä taas paremmaksi muuttuu :)

4 kommenttia:

 1. haha ihana tuo kolmanneksi viimeisin kuva ♥ :D vitsi tää sun blogis on kyllä kiva :)! ja plussaa hienosta ulkoasusta sekä bannerista :)!

  Ps. jos kaulakoruarvonta kiinnostaa niin käy ihmeessä osallistumassa mun blogissa :)
  http://fashionsituation.blogspot.fi/2014/08/kaulakoru-arvonta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset, ihanan piristävä kommentti! :)

   Poista
 2. tuutko loimihaan loikkiin?

  VastaaPoista