perjantai 14. maaliskuuta 2014

Lapsi on terve kun se leikkii...

Mutta sairas kun ei osaa lopettaa ;).
Ei vaan, Toukka on ihan fiksu tyyppi! Tänään tuuli ihan mielettömästi, joten päätin jättää Toukan ratsastuksen lyhyeen ilman satulaa ratsastukseen ja irtojuoksutukseen. Alunperin ajattelin juoksuttaa sivuohjien kera, mutta Toukka olikin niin ihanan kevyt, kuuliainen ja energinen ratsastaa, että se välttyi juoksutuskohtalolta ja pääsi kirmailemaan vapaana.
Tuli niin hyvä mieli, kun se oli niin ihana ratsastaa :). Juostessa se innostui muutamaa laukkaspurttiin ja ilmaloikkaan. Pari kertaa se on tuollaisia pukkeja tehnyt ratsastaessa, onneksi en tällä kertaa ollut kyydissä ;)!
Ohjia välipalaksi :)


Loppuun vielä suuri kiitos ihanille lukijoille! Monesti on jo pitänyt kiittää teitä aktiivisesta kommentoinnista(minun mittakaavassani aktiivisesta). Harvoin tällainen pikkublogi saa näin usein kommentteja(lähes joka postaukseen) kiitos siitä teille❤.
On mukava kirjoitella, kun tietää että joku lukee kirjoituksiani. Erikoispostauksiakin saa ehdotella, ponipostausta ja Pätkispostausta on ainakin näillä näkymin tulossa :)

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia Toukasta! Toukka näyttää vähän mun hoitsulta, Sälliltä vaikka Sälli onkin ruuna. =)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Se on! Toi sen kyömypää on varmaan osasyynä ;)

   Poista
 3. Ihania kuvia! :) Voisitko tehdä ''mokakuvia'' postauksen. Eli siis jotain epäonnistuneita kuvia laitat. Siis missä epäonnistut, jos tajusit? :D Ihana blogi sulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva idea, toteutan kyllä, jos vaan löydän siihen kuvia :D Kouluratsastajana tälläisia kuvia ei ehkä kerry yhtä paljon kuin esteratsastajana, mutta yritetään :)!

   Poista