maanantai 2. joulukuuta 2013

Rakas joulupukki...

Mukavaa joulukuun ensimmäistä päivää kaikille!(jep, postaus piti julkaista eilen, mutta pitkä sähkökatko pääsi yllättämään...) Itse en lähde mitään joulukalenteria toteuttamaan, mutta kirjoitin jouluun liittyen muutaman postauksen varastoon.

En yleensä haaveile turhista(olen välillä ärsyttävän realistinen), mutta päätin tehdä ensimmäistä kertaa blogini historiassa postauksen siitä mitä minä haluaisin (ei siis välttämättä juuri se mitä tarvitsisin, mutta osittain niinkin) saada. Joten, rakas joulupukki:

W-profilen nahkariimu konjakkitoppauksilla
Vanha nahkariimuni on about 4vuotta vanha, ja onkin joku Agrimarketista muutamalla kympillä ostettu. Yllättävän hyvin se on palvellut, mutta nyt alkaa nahka lohkeilla ja käytönjäljet näkyä. Mulla olis jo sopiva nahkainen ketjunaru tähän uuteen riimuun.... ;) Tää on vaan niiin pakko saada!
Eskadronin uuden Nici malliston satulahuopa, putsit ja loimi
Apua! En ollut edes huomannut, että eskadronilta on ilmestynyt uusi Nici-mallisto! Noita Nici-satulahuopia multa löytyy vuosien takaa, ne on niiiin söpöjä! Viime vuoden mallisto ei oikein iskenyt, mutta tästä uusimmasta löytyy vaikka mitä ihanuuksia♥
Ihaninta olisi saada satulahuopa ja siihen sopivat pintelit. Täytyy varmaan ostaa itse, jos en saa lahjaksi ;)
Nämä tähtiputsit ovat myös aika herkulliset! Putseja tarvitsisin yhteensä kolme paria, sillä Toukka hajotti juuri maastoreissulla yhdet, ja saa tarhassa niin kovasti hikinpolkemia (etu- ja takajalkoihin). Eli tarhaputsit ja perusputsit ovat oikeasti ostoslistalla!

Fleeceloimi Epelille
Sopivan kokoista fleecea on melko haastava löytää, koot alkavat yleensä siitä 95cm, ja Epelin koko on n. 85-90cm. Yksi fleece siltä löytyy, mutta sen on auttamattomasti liian suuri. Löysin jopa yhden kaulakappaleellisen fleecenloimen, jossa on koko 85cm! No nyt hankinassa on ihan perus fleece, ehdin sitten myöhemmin hankkia jonkun supersöpön poniloimen ;)
Tästäkin loimesta löytyisi se maaginen 85cm
Happy Mounth kolmipala
Pätkikselle olen tälläistä testannut jo parikin kertaa, mutten ole yksin kertaisesti saanut hommattua tätä. En näe tässä suurta eroa peruskolmipalaan, mutta jollain tasolla sen on varmasti mukavampi ja houkuttelevampi. Joidenkin mielestä eron huomaamiseen kuluu muutama jopa muutama viikko, mutta tiedä häntä! Jos jollain löytyy käyttökokemuksia omppukuolaimista niin kertokaapa ihmeessä!

Kärryt Epelille
Kärryponin urasta haaveileva pikkuponi tarvitsee tietysti asianmukaiset kärryt ja valjaat! Oikeastaan nämä ovat ajankohtaiset vasta ensi kesänä-keväällä, mutta aina saa haaveilla ja fiilistellä. Pääsen siis pitkästä aikaa harjoittelemaan ajamistakin, kivaa :)

Pienisilmäinen heinäverkko
Näistä mainitsinkin jo ruokinta-postauksessa. Nämä verkot ovat olleet ihan superhyviä ja kovassa kulutuksessa. Verkoista muutama on jo niin moneen kertaan paikattu, että yksi uusi verkko olisi paikallaan ;)
Tälläisiä toiveita minulle(meidän poneilla). Itselleni en onnistunut keksimään mitään mitä toivoisin kovasti. Ensin hevonen ja sitten vasta ratsastaja, vai mitä! ;)
Toivottavasti olen ollut kiltti ja joulupukki kuulee toiveeni. Kivaa joulukuuta kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti