sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Varustepostaus osa 1, Epeli

Valitsin ensimmäiseksi osaksi Epelin varusteet, sillä niitä on vähän ja ne ovat niiin pieniä ja sieviä :)
Kovin paljoa varusteita ponilla ei ole, mutta niitäkin varmasti kertyy ajanmittaan. Jotain varmastu unohtuu, muttei anneta sen häiritä!

Pikkuruiset suojat, nortonin suojat ovat kokoa S(shettis) ja horzen takasuojat ovat shettiskokoa. Putsit ovat hööksistä ja kokoa pony.
Siinä ne ovat, pienet pienissä jaloissa!


Globuksen shettis/minushettis juoksutusvyö ja nahkaiset ohjat(käytetään ohjasajossa, taitavat oikeasti olla todella pitkät gramaanit ;))
Hööksistä hankitut shettiskokoiset suitset blingiotsapannalla(ohjat eivät kuvassa). Kuvassa nämä näyttävät melko suurilta, mutta oikeasti ne ovat naurettavan pienet ♥. Nahka on hintaan nähden laadukasta, ohjat ja turpahina kuitenkin melko pitkät(turpiksessa n.6miljoonaa lisäreikää ;)). Kuolaimet ovat kokoa 9,5cm ja tutit ponikokoa.

Vasemmanpuoleinen on Hööksistä hankittu nahkariimu shettis/varsakokoa. Oikean puoleinen on supersöpö shettiskokoinen HKM-stars riimu tähdillä.

Harjalaukkuna Pätkiksen vanha eskadronin harjakassi. Harjoja ei ole liikaa (unohdin kuvata ne), mutta ponilta löytyy mm. magic brush ja  sininen kukkaharja

Kaksi loimea, Rain Busterin sadeloimi koossa 95cm ja horzen fleece, joka on kokoa 100/105 ja harmillisesti liian suuri. Ehkä pienellä fiksailulla sopiva? Lisäksi Epeli omistaa ötökkäloimen, mutta se vahdetaan pienempään.

Ja kirsikkana pohjalla, kaksi (Pätkiksen vanhaa, siirtyvät tod. näköisesti Epelille) eskadronin Nici-satulahuopaa! Ihan supersöpöjä, mun rakkaus ♥
Lyhyt postaus, mutta toivottavasti riittävän selkeä. Pätkiksen ja Toukan varustepostaukset ovat vielä toteutuksessa, mutta tulevat aikanaan :)
Mukavaa alkavaa viikkoa!

4 kommenttia: