maanantai 14. lokakuuta 2013

Uudet otukset, uudet tuulet!

En ole vieläkään saanut kuvia seuranmestaruuksista, joten kyseinen postaus saattaa jäädä julkaisematta. Nyt kuitenkin kuvapainotteista postausta meidän uusista kuvioista ;)

Tattadaa: Siinä ne nyt ovat! Uudessa kodissa, meidän takapihalla.
Ei kiinnostanut poseeraaminen...
En ikinä koskaan milloinkaan uskonut, että näin voi "käydä" minulle, mutta niin ne unelmat käyvät toteen kuin heppasaduissa, uskomatonta! Kaikki ei tietenkään suju kuin sadussa, sillä työtähän tämä vaatii. Tallintekeminen sopii minulle kuitenkin hyvin, rakastan hevosten hoitamista ja olen hyvin tarkka hevosteni hyvinvoinnista. Kaikkihan eivät tälläisestä pidä, ihmiset pitävät niin eri asioista, toiset tekevät mieluiten itse ja toiset nauttivat täyshoitotallin eduista ;).
Tallissa on paljon rempattavaa, kuten nämä Pätkiksen karsinan laudat ;)
En väitä, että tämä on helppoa ja kaikki sujuu kuin tanssi, mutten myöskään usko, että suurempia ongelmia ilmenee. Omien hevosten hoitaminen itse lisää kuitenkin liikunnna ja ulkoilun määrää, ja sitähä me kaikki tarvitsemme. Aikaakin säästyy, kun ei tarvitse kulkea koulusta kotiin ja sieltä tallille ja taas kotiin... Kun aikaa säästyy ehtii tarpeelliset asiat hoitaa rauhassa ja ajatuksella.
Tietysti Aulankoa, ja aulankolaisia tulee hirmuinen ikävä, "aulankolainen" olen ollut jo 5-vuotiaasta. Aulangosta minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa, hienon hieno paikka, jossa tulen varmasti käymään usein. Kiitos kaikille aulankolaisille mukavista vuosista, vaikka ettehän te minusta vieläkään eroon pääse ;)
Wippi ja uusi -ihana- tuttavuus, hevosten iso muovipallo :D
Talli on siis mukava 6-hevosen pikkutalli, joka sijaitsee takapihallamme. Talli on pikkuinen kotitalli kaikilla mukavuuksilla (mm. vesikarsina, rehu- ja satulahuone) ja mikä tärkeintä, se täyttää kaikki EU-säädökset. Meille kuuluu myös noin 3ha laidunta, joten kesällä poniinit pääsevät myös laiduntamaan.

Asukkaita löytyy kolme kappaletta. Pääponi Pätkis, sekä kaksi uutta otusta. Toinen on valloittava suomenhevostamma valmentajani kasvatti Pikku-Tarkka, "Toukka". Toukka on 5-vuotias, isokorvainen suomenhevosneiti, jolla on ihan mielettömän kivat liikkeet. Tämä neiti tulee varmasti vielä aikanaan valloittamaan kouluareenat, siitä olen varma!

Kolmas otus on 2-vuotias shetlanninponiORI, Epeli. Epeli on melkoisen leikkisä riiviö, niinkuin 2-vuotiaan orin kuuluukin olla! Hurmuri jo syntyessään♥


Sellaista tälläkertaa!

Tuli niin ylimielinen olo tätä kirjoittaessa, kaikkilla kun ei ole mahdollisuutta edes ratsastaa... Ei ne nallekarkit vieläkään mene tasan! Kai tästä onnesta pitäisi osata nauttia, koskaan ei voi tietää milloin se alamäki alkaa!

Tiedän myös että minusta tämä on superhienoa, mutta kaikki eivät varmasti ymmärrä meidän hinkua "muuttaa maalle", mutta mielestäni on tärkeää tehdä töitä unelmiensa eteen, joskus ne vain käyvät toteen. Kaikki pitävät erilaisista asioista ja hyvä niin. Toisten päätöksiä pitää vain osata kunnioittaa ja ymmärtää, vaikka päätökset olisivat miten kummallisia. Tehkää siis töitä, niin unelmanne voivat toteutua ♥

Olen tämän viikon vielä TETissä eläinlääkärissä(jee!!) ja pidän syysloman vasta seuraavalla viikolla. Silloin minulla olisi aikaa toteutella jotakin erikoispostauksia,  joten laittakaahan toiveita kehiin! Lupaan yrittää toteuttaa jopa varustepostauksen tai talliesittelyn (en videona) jos niin haluatte :)

32 kommenttia:

 1. 2 suloista oria ja 1 upea tamma. Tehkää toukasta hyvä koulutamma!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. ;) Todellakin, elän mun ja äitin yhteistä unelmaa :)

   Poista
 3. onko teille pihalla kenttä ja maneesi:)? elät mun unelmaa... talli takapihalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuinen, noin pienen koulukentän kokoinen kenttä löytyy, sopiva kouluratsastajalle :)

   Poista
 4. Jos saa udella niin miten käy sinun koulunkäynnillesi? Joudutko vaihtamaan koulua vai onko teillä hyvät kulkuyhteydet vanhaan kouluun? Ja lopuksi vielä kailkkea hyvää sinulle, ihanaa kun haavesi toteutuu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samassa koulussa jatkan, toivottavasti koulukyydin voimin. Vielä on pikkuista säätöä, mutta eiköhän tämä tästä selviä... :) Kiitos mukavasta kommentista :)

   Poista
 5. Oi ei, ihanalta näyttää Liisa :) Kaikkea hyvää uuteen kotiin, törmäillään!

  VastaaPoista
 6. Mä olen niin onnellinen sun puolestasi, vaikka olisin sut Aulangolla halunnut pitääkin! Nauti meidän kaikkien edestä :-) Ja hei, sähän sait tavallaan samalla Touhonkin "takaisin" :-)

  VastaaPoista
 7. Oi aivan ihana talli haluun kans! Joudutko liikuttamaan Toukkaa? Ja haluan että teet varuste- ja tallin esittely videon! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En joudu, vaan saan treenata Toukkaa, se on meillä ihan pysyvästi :). Videona en niitä toteuta, kuvina ehkäpä :)

   Poista
 8. Voiko sulle laittaa sähköpostia? Mikä se osote on jos voi? :)

  VastaaPoista
 9. tulee Toukkaa ikävä :/, mut kiva juttu et sait tallin ja hyvää tulevaisuutta siellä uudessa paikassa! :)

  VastaaPoista
 10. onko toukka nyt teijän oma? :)

  VastaaPoista
 11. Paljon onnea uuden tallin johdosta! :) tallinesittelypostaus olisi tosi kiva! ja eikös se niin mene että "maalla on ihan mukavaa" ;)

  VastaaPoista
 12. Oi jeeee(::!! Nauttikaa unelmastanne ja onnee uuteen kotiin! Ps tää musta pieni karvaturri on oikee hurmuri x)

  VastaaPoista
 13. Onnee nyt vielä kerran! Yritän repiä jostain aikaa et pääsen näkeen kaiken omin silmin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Järjestä ihmeessä aikataulusi niin että pääset käymään :)!

   Poista
 14. Onnea todella paljon, kunpa minäkin saisin juuri tämän unelman joskus! :)

  VastaaPoista
 15. Tuntuu jotenki oudolta seurata Toukkaa tälläi, meinaa oon tuntenut sen suurin pirtein sitä lähtien ku oon alottanut ratsastuksen. En oo kyl ite menny, mut mitä oon tutustunut nii hieno hevonen :) Terkkuja sille<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toukka on kyllä kaikin puolin mukava hevonen. Innolla odottelen mitä sen tulevaisuus tuo tullessaan! Toukka kiittää terveisistä :)

   Poista