sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Taitava poni, joka kantaa urheasti perunasäkkiä

Vihdoinkin kesäloma, ihanaa! Kasiluokka saatiin päätökseen keskiarvolla 9.5, ensivuonna vuorossa on sitten 9.luokka, katsotaan miten siitä selvitään :).
Lauantaina meillä oli iloinen maastopäivä, joten tänään oli vuorossa työskentelyä kentällä. Kävin siis ratsastamassa kaikki askellajit läpi, hien virratessa. Päivä oli melkein liiankin kuuma, joten kovin hurjia juttuja en Pätkikseltä lähtenyt vaatimaan. Tyydyin siis ihan perus avoihin, ja tylsään ympyrällä pyörimiseen. Pätkiksellä oli alkuun taas keskittymisvaikeuksia, sillä kentän ympärillä laiduntamassa olleet hevoset yrittivät varastaa sen huomion. Ravasin sitä kuitenkin sitkeästi eteen alas ja yritin saada sitä rentoutumaan. Tässä onnistuin ihan kohtalaisesti.

Alkuravailun jälkeen yritin vähän herätellä Pätkylän takakoipia, tekemällä mm. pari askeleen pidennystä. Tein myös avoa ja voltteja. P parani hurjasti loppua kohti, joten jos ilma olisi ollut "parempi" olisin varmasti jatkanut vielä hetken. Otin kuitenkin pari kierrosta vapaata ja rentoa laukkaa molempiin suuntiin. Laukka tuntui hyvältä ja sitä olisi ollut kiva lähteä työstämään, mutta pitihän jotain säästää huomiseksikin ;) Laukan jälkeen ravasin muutaman kierroksen ja taputtelin urheaa hellerääkkiin joutunutta poniani.
Kiitospusu ♥
Hevonen olisi ollut hyvä, mutta kuski mokasi ja istui ja "ratsasti" kuin perunasäkki! Eikun lisää treeniä ja treeniä, niin eiköhän kuskikin pääse jälleen mukaan menoon ;)!

4 kommenttia:

 1. Minkä kokoinen tuo Pätkiksen Equiline on? Onhan se koulumalli? :)

  VastaaPoista
 2. Voi että oot hyvä koulussa. Oon viitosella ja sain joulutoikkarista keskiarvoksi 9.0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähän sinunkin keskiarvosi on! Oma keskiarvoni oli ala-asteella max. 8,9 ;). Nyt se on tosin noussut 9.6 :)

   Poista