maanantai 10. kesäkuuta 2013

Sekalainen ja melkoisen turha...

... tämä postaus nimittäin ;).

Käväistiin siis lauantaina Sh-Kummajaisissa, ratsastamassa yksi vaivainen He C, joka oli siis avoin suomenpienhevosten junnumestaruudesta kilpaileville. Tämän kevätnyrjähdyksen takia olin lähes varma, että nämä kisat jäisivät käymättä mutta toisin kävi! Eihän me ihan täydellä teholla oltu mukana, mutta mukana kuitenkin! Teen näistä kilpailuista vielä "oikean postauksen" kunhan löydän joltakin kuvaajalta meistä kuvia, silloin vuorossa myös tarkempi analyysi :)
Pätkylän kisakampaus
Eli tiivistäkin tiiviimmin(tai sitten ei): Lyhyt, hyvä ja ytimekäs verkka, joka sisälsi paljon käyntiä. Sitten odottelemaan radalle pääsyä, kera muutaman hörähdyksen(meitä ennen radalla oli tamma). Rata läpi huippufiiliksessä, ratsastajan nauttiessa hieman liikaakin upeasta ratsustaan ;D. Teiden ratsastus olikin omalta osaltani surkeaakin surkeampaa, ja se maksoi meille mitalin. Rataa ratsataessa tajusin itsekkin miten huonosti ratsastin muutamat tiet=menetin turhia pisteitä. Pätkis suoritti kaiken todella kivasti, mutta He C:ssä arvstellaan kuitenkin pääasiassa ratsastajaa ja teitä. Tämä ei ole mielstäni paras mahdollinen ohjelma sph-mestaruuksiin, jossa mielestäni ehkä tärkein asia pitäisi olla se miten hevonen liikkuu.
No hei, aina ei voi voittaa, eikä pidäkkään! Prosentteja 68,375% ja 4/15, eli punainen rusetti kotimatkalle. Ja tasan samat prosentit kuin kolmannella, kolmas muisti onneksi ratsastaa minua paremmet tiet, jonka takia hänen alapisteensä olivat siltäosin paremmat. Kauas ei varmasti jääty voittajastakaan, enkä edes halua ajatella, miten lähellä olisin ollut kunnollisella teiden ratsastuksella :D No kiva, että päästiin mukaan näihin karkeloihin, vaikka ei ihan täydellä teholla oltukkaan mukana! Poni sain syystäkin hyvää palautetta ja ansaitsi kyllä itse itselleen tuon rusetin!
Tässä ihana tuomarikommentti, joka piristi päivääni: " Kiva sh, joka liikkuu tarmokkaasti mukavassa peräänannossa, ratsastat siististi ja määrätietoisesti, muista katse eteen!"
Pikku-Pätkis on siis vihdoin saanut tarmokkuutensa ja kivan liikkumisensa mukaansa radoille, tästä on kiva jatkaa! Seuraavan kerran kilpailemme Ypäjällä kisaviikolla, to-pe Poniderbyssä ;). Hienojen kiiltävien kilpaponien joukossa vilahtaa siis suomenpienhevonen, toivottavsti tuomarit eivät järkyty :D

Pidetään siis peukut pystyssä, ja toivotaan että tehdään tasaiset ja siistit suoritukset, joihin voin olla tyytyväinen. Ratsu osaa varmasti olla taitava, kunhan saadaan ratsastajakin ratsastamaan, siinä siä riittääkin haastetta!
Maailman hienoin♥


3 kommenttia:

  1. Joo meitäkin harmitti se et arvioitiin aivan liian paljon teitä yms eikä kokonaisuutta!!! Ehkä te ens vuon saatte taas sen mestaruus tittelin ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :), He C ei tosiaan ole paras ohjelma arviointiperusteiltaan tähän tarkoitukseen. Tärkeintä kuitenkin on että kiva heppa jolla treenata ja kilpailla, ei yksi He C saa ketään masentaa :)!

      Poista