maanantai 8. huhtikuuta 2013

Sitä sun tätä

Aloitan postauksen ensimmäisenä kiittämällä 40 lukijasta. Ihan mahtavaa että teitä on jo noin monta! Alunperin aloitin blogin kirjoittelun vain omaksi ilokseni, sillä tykkään kirjoittaa. En kuitenkaan yritä/ole yrittänyt hakea huomiota blogin kautta, sillä en pidä huomion keksipisteenä olemisesta. Blogin ansiosta olen kuitenkin pystynyt seuraamaan kehitystämme, mm. kuvien avulla. Ennen pyysin kavereita harvoin kuvailemaan, mutta blogin myötä pyytelen heitä useammin kameran kera kentän laidalle heilumaan(tarvitsen materiaalia tänne blogiin) ja näin pystyn seuraamaan kuvista istuntani ja Pätkiksen muutoksia ja kehitystä. Toivottavasti ymmärrätte mitä ajan tällä takaa ;) Kiitos siis kaikille lukijoille, teidän ansoistanne jaksan tätä blogia kirjoitella :)
Kuvat Singaporen tallilta :)
 Kiitoksena tästä ajattelin tehdä jonkun erikoispostauksen. Pyydän kaikkia lukijoita ja anonyymejä lähettämään erikoispostaus ehdotusia. Sen voin kertoa että yhtään videopostausta en tule tekemään, sillä en osaa editoida viedoita, enkä halua katsella omaa naamaani minuutti tolkulla  :D
Erikoispostauksen lisäksi ajattelin tehdä myös kysymyspostauksen, mikäli saan riittävästi kysymyksiä, joten kaikki kyselemään!

Uusia kuvia ei ole, mutta kerron lyhyesti meidän kuulumisia. Töitä ollaan tehty nyt vasta vajaa vko, sillä tulin Suomeen viime viikon keskiviikkona. Keskiviikosta alkaen on siis palailtu treenaamisen ihmeelliseen maailmaan :). Se ei onnistunut alkuun kovin hyvin, sillä Pätkis on korviaan myöten rakastunut tallin uuteen suomenhevoseen ja sen seurauksena hörinää ja pörinää on tavallista enemmän. Kevät on siis tulossa kovaa vauhtia(vaikkei sitä uskoisi ikkunasta ulos katsoessa). Loppuviikko meni siis keskittymisvaikeuksia potiessa, mutta lauantaina, sunnuntaina ja maanantaina homma on sujunut jo paremmin! Launataina mentiin kavaletteja, sunnuntaina käytiin Rosalin valmennuksessa ja tänään(maanantaina) käytiin tunnilla. Tunnilla ja valmennuksessa alettiin jo löytää normaalia treenifiilistä, joten eiköhän me olla iskussa jo loppuviikosta :). Pätkis on siis liikkunut tosi hienosti, vielä kun saisi keskittymisen yhtä hyvälle tasolle... Eihän sitä liian helpolla saa päästä, vaikka maailman kilteimmän orin omistankín♥
Kännykkakuva tältä päivältä :)

Nyt siis kaikki kyselemään ja erikoispostauksia ehdottelemaan! ;)

4 kommenttia:

  1. Perusvarusteet?
    Kisavarusteet ja kisoihin valmistautuminen?
    Päiväsi kuvina?

    Tuossa muutama ehdotus ;)

    VastaaPoista
  2. Postausehdotuksia:
    - Varustepostaus
    - My day-postaus (kuvina ja tekstinä)

    Kysymyksiä:
    - Kuinka kauan olet ratsastanut?
    - Millainen on unelmiesi hevonen?
    - Aiotko tulevaisuudessa hankkia toisen hevosen?
    - Voisitko kuvitella myyväsi Pätkiksen?
    - Mikä on lempi ratsastusvaate/hevosvarustemerkkisi?
    - Mitkä ovat tulevaisuuden tavoitteesi ratsastuksessa?

    VastaaPoista
  3. Esittele pätkiksen talliympäristö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä en valitettavasti toteuta. Meidän tallista ja sen ympäristöstä löytyy tarpeeksi faktaa ja kuvia ihan tallin omilta sivuilta :). Meillä on kuitenkin maneesi, iso kenttä ja kivat maastot. Talli on hyväksytty laatutalliksi, joten hevosilla on oikein hyvät olot :)

      Poista