perjantai 12. huhtikuuta 2013

Magic Brush!

Esittelyssä siis Magic Brush-harja, joka taisi juuri voittaa mun lempiesineen tittelin ;)

Käytiin tänään äitin kanssa Agrimarketissa ja siellä silmiini osui alekori, josta paistoivat kirkkaanväriset harjat, ja "taikaharjojahan" sieltä paljastui. Näihin harjoihin olin törmännyt aiemminkin ja jopa kokeillut  sellaista. Jo silloin yllätyin niiden "tehosta" sillä luulin niitä pikkutyttöjen "poninsilittelyharjoiksi". Olin myös tallilla päättänyt parin kaverin kanssa  puolivitsillä ostaa yhdessä tuollaisen kolmen harjan paketin. Tänään Agrissa päätin vihdoin toteuttaa uhkaukseni ja ostin tuon paketin.
Harjoja myydään siis yksittäisinä, sekä kolmen harjan paketteina. Kolmen harjan paketti tulee kuitenkin halvemmaksi, kuin yksittäisenä ostetut harjat, joten päädyin tuohon pakettiin. Hööksissä paketin hinta on 18e, mutta Agrimarketissa tämä paketti maksoi vain 10,50e, joten yhden harjan hinnaksi tuli 3,50e. Paketteja saa muutamilla eri väriteemoilla, itse ostin classic-paketin, joka sisälsi sinisen, punaisen ja keltaisen harjan. Lisäksi näitä paketteja saa väreillä orange, black, pink ja candy. Yksittäisissä taitaa olla tätäkin useampia värejä... Youtubesta löytyypi näistä harjoista video, käykäähän katsomassa :)
Heti tallille päästyäni testasin taikaharjaa Pätkikseen. Harja irrotti superhyvin lian, hilseen, hikijäljet ja karvan. Lisäksi harjalla on helppo vaikka vain rapsutella hevosta :). Lisäksi sen puhdistus on helppoa, koska harja on muovinen, sen voi pestä vedellä ja jopa 60asteessa pesukoneessa!
Harja tulee varmasti olemaan tärkeä apuväline päivittäiseen harjaamiseen. Yleensä pyöritän Pätkistä ensin kumisualla, sitten harjaan kovalla harjalla, (irtokarva/pölyäikaan pölyharjalla) ja lopuksi otan kaviot, harjaan pään ja selvitän harjan ja hännän. Lisäksi harjaan Pätkiksen tarkasti myös ratsastuksen jälkeen. Siiri usein Ypäjällä ihmetteleekin miten jaksan harjata Pätkistä noin usein ;D
Macig Brush on siis täydellinen hankinta mun kaltaiselle harjausfriikille, suosittelen lämpimästi kaikkia kokeilemaan! :)
Macig Brushit ovat samankaltainen "ilmiö" kuin crocsit, niissäon useita värivaihtoehtoja, lisäksi ne ovat muovisia ja rumia ;)


Muistakaa myös keksiä muutamia kysymyksiä, jotta saan kysymyspostauksen toteutettua. Vastaan kaikkiin kysymyksiin ja toivon että joku muukin kuin Emmi uskaltaa lähettää pari kysymystä :).
Nyt kaikki kyselemään! Hauskaa viikonloppua! :)

2 kommenttia:

 1. Teidän tän kauden tavoitteet?
  Ensi kauden tavoitteet?
  Mitä teet Pätkiksen jälkeen?
  Millainen on sun unelmaheppa?
  Minkä kokonen on isoin hyppäämäsi este?

  VastaaPoista
 2. Minne aiot hakea peruskoulun jälkeen, oletko siis nyt 9 vai 8 luokalla?
  Kuinka usein käyt valmennuksissa/tunneilla?
  Millä tallilla Pätkis asustaa (tai edes missä päin, jos et tarkalleen halua kertoa)?
  Tämän kauden tavoitteet?
  Onko teillä ns "viikkosuunnitelma" pätkiksen kanssa? siinä muutama kysymys :)

  VastaaPoista