maanantai 29. huhtikuuta 2013

Kaksin aina kaunihimpi...

... sanonta pätee tässä tapauksessa myös mäyräkoiraan ja borderterrieriin ;)

-Mä saan ton kiinni, mä saan ton kiinni!

-Ollaanko kavereita?


Sunnuntaina kävimme jo aamusta Ypäjällä aluevalmennuksissa(mahdollisesti postaus myöhemmin), sunnuntai illan ja iltapäivän pyhitimme kuitenkin ihastuttaville koirillemme, Wipille ja Burtsille :). Pojat pääsivät ensimmäisenä leikkimään maneesiin, jossa meno yltyi hyvin reippaaksi. Mahtoi olla ohikulkijoilla ihmettelemistä, kun maneesista kuului tehokasta mäyräkoiran ajohaukkua ;). Wippi jahtasi raivoissaan Burtsia, joka oli paaljon  tehokkaampi juoksia, se saattaapi johtua kavereiden rakenne-erosta ;D

Maneesissa riehumisen jälkeen yritimme kuvailla koiria laitumella. Tehtävä osoittautui hyvin haastavaksi, kun toista kuvattiin niin toinen huusi ja rääkyi aidantolpassa. Päästiin Siirin kanssa siihen tulokseen,että hevosten kuvaaminen on super helppoa koiriin verrattuna!
Väsy♥

 
 
Lopuksi meillä oli pakollinen poseeraus-sessio, jonka tuloksena saattiin ihan kivoja kuvia! 

Loppuun vielä pahoittelut "hevosettomista" postauksista. Jospa saisin vaikka viikonloppuna uusia rasastuskuvia, tänne teille katseltaviksi ja itselleni analysoitaviksi. Me ollaan kuitenkin treenaitu normaalisti, ja P on ollut oikein hyvä! Kevättä on ollut rinnassa huomattavasti viime vuotta enemmän, mutta se on vain positiivista, näin Pätkis saa lisäpotkua liikkumiseensa.Yritän kirjoitella lähiäikoina jonkun kunnollisen kuulumispostauksenkin,mutta nyt hauskaa vappua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti