sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Tänään ei käyty sunnuntaikävelyllä...

Eilen oli pitkästä aikaa Annan valmennus, jossa tehtiin mm. kokoamisia, joten päätin tänään irtojuoksuttaa Pätkiksen, sillä vapaana juoksentelu varmasti vetristää(en keksinyt parempaa sanaa ;)) lihaksia. Valmennus oli jälleen tosi antoisa, mutten höpöttele siitä paljoa, kun kuvia tai videota tunnista ei ole. P oli kuitenkin hieno, vaikka oli alkuun liikkumiseltaan ja kantamiseltaan normaalia vaisumpi(maneesin pohja oli jälleen aika kova, se varmasti osasyynä, ulkona hyvällä pohjalla on parempi liikkua!). Se oli kuitenkin super ja jopa ratsastaja sai positiivista palautetta käsiensä asennosta :D (mun kädet on ollu aina liian lähekkäin tai väärällä puolella kaulaa, en onneksi ole räpeltänyt käsilläni mitään, kyllä ne pysyvät paikallaan, mutta paikka on missä on... Tästä aiheesta voisi jatkaa vaikka kuinka kauan, joten ehkäpä teen siitä vielä oman postauksen!
Huomatkaa vasen käsi(havainnollistava esimerkki viime kesäkuusta) Tästä on menty eteenpäin!
Nyt kuitenkin takaisin irtojuoksutukseen. Sain Iiriksen ja Siirin avukseni, joten uskaltauduin vihdoin päästämään Pätkiksen vapaaksi kentälle. Ensin kuitenkin kävelytin sen ja annoin sen juosta pari kierrosta ravia liinassa. Vapaaksi päästyään Pätkistä mietitytti koko touhu, mutta se laukkasi kuitenkin pari pikkuspurttia.Fiksuna ponina Pätkis tajusi idean nopeasti ja laukkaisi innoissaan reippaalla vauhdilla 4-5 kierrosta laukkaa molempiin suuntiin.
Pukkeja irtosi vain pari, mutta P oli selvästi innoissaan, kun pääsi tykittelemään vapaasti. Lopuksi se ravasi itsenäisesti pikkupätkän ja näytti itsekkin ihmettelevän, miten reippaasti se oli mennyt ;D Loppuverryttelyksi juoksutin sitä pari kierrosta ravissa ja talutin rannassa loppukäynnit.
Nyt tuli taas yksi uusi "liikuntamuoto" kokeiltua ja hyväksi todettua ;)
Kuvista kiitokset Siirille!

Peruutus harjoitus :)

Hurjana♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti