maanantai 25. helmikuuta 2013

Rantakuntoon kesäksi?

Jos Pätkis ei pääse tällä peltotreenien määrällä rantakuntoon kesäksi, niin ei sitten millään! Onneksi kuskikin on ryhdistäytynyt ja raahannut itsensä koiran kanssa juoksulenkille ;) Nyt kuitenkin postausta viime viikosta:

Kisojen jälkeen otettiin seuraava viikko rauhallisesti ja kevyesti. Perjantaina palattiin kuitenkin arkeen, kun opettajani ratsasti Pätkiksen. Tästä oli jälleen paljon apua, on kiva katsoa miten oma otus liikkuu muiden ratsastamana ja kuulla kommentteja ja vinkkeja :)

Lauantaina meidän tallilla oli talvirieha, ja minä ja Pätkis esiinnyttiin lajiesittelyssä, ja yllätys yllätys -kouluratsastuksessa. Oikeastaan pyörittiin manesiin päädyssä ympyrällä samalla kun meidäm opettaja kertoi kouluratsastuksesta. Vähän yritin siinä tehdä loivaa sulkua ja väistöä. Näytöksiä oli kaksi ja niihin verkatessa tuli ratsastettua ihan kunnolla. Meillä oli tosi siistit asut(valkoiset pintelit, huovat, housut yms.) joten harmi ettei tullut otettua kuvia. Lajiesittelyiden loputtua päätettiin Siirin kanssa vaihtaa  lennosta ratsuja, joten kipusin Hepun selkään lyhensin alkajaisiksi jalustimia viisi reikää :D Heppu oli super kiva, vaikka se ei varmasti ollut kanssani parhaimmillaan. Se pääsi kyllä mun suosikki puoliveristen/ponien listan ykköseksi(tai ainakin kilpailee Illun kanssa ykkössijasta) :D
Sunnuntaina meillä oli kevyt höntsäilypäivä ja ravasin Pätkiksellä isosti ja rennosti kentällä. Välillä tein muutamia lisäyksenpoikasia ja Pätkylä lisäsi vaihteeksi yllättävän hyvin :)(kun kuski ei hölskynyt hölmönä satulassa ;)).
Lemppari kuva♥

Kentältä siirryin sitten pellolle otamaan muutaman laukkaspurtin. Pätkis ei mennyt supernopeudella, mutta oli kuitenkin innokas ja eteni hurjasta hangesta huolimatta reippaasti :) Hieno poika!

Kaunis kampaus ;)?

Loppuravit mentiin sitten kentällä, kun pelto oli kovin raskas.

Tänään käytiin koulutunnilla, jonka aiheena oli kääntäminen. Tehtiin siis pääasiassa takareita, jotka olivat pitkästä aikaa symmetrisiä ja tasaisia molempiin suuntiin. Pätkis oli oikeastaan koko tunnin kiva, kevyt, rento ja reipas :)
Huomenna saan todennäköisesti kuvaajan treeneihimme, joten koitan saada kivan treenipostauksen aikaiseksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti