lauantai 2. helmikuuta 2013

Paikalla kamera+kuvaaja=vihdoinkin uusia kuvia!

 Ihana kirjoittaa jälleen postausta ja tällä kertaa kuviakin on runsaasti :)! Meidän piti kuvailla alunperin jo perjantaina, mutta Iiriksen kamera ei ollut yhteistyöhaluinen/yhteistyökykyinen. Päätettiin sitten kuvailla muutamat videot, joita en varmaan jaksa julkaista kun se tuppaa olemaan niin hankalaa, säästän ne ihan omaksi ilokseni ;). Pätkiksellä ja etenkin mulla ei ollut silloin ratsastuksellisesti hyvä päivä, mutta loppuun tuli hyviä pätkiä ja pääsin ratsastamaan He A:10 ihan siedettävästi läpi. Siihen oli siis kiva lopettaa :)
Akrobaatti Pätkis♥
 Tänään olimme sopineet Siirin kanssa,että kuvailemme toisiamme vuorotellen. Niinpä heppakerhon jälkeen Siiri suuntasi Hepun kanssa pellolle. Tämä ratsastus päättyi nopeasti villiin välikohtaukseen, jonka seurauksena taluttelin Heppua, kun Siiri hoiti rannettaan. Lopuksi hoidin Hepun ja sen tavarat pois Siirin kärsiessä kivuistaan. Siirin blogista kannattaa lukea tästä tapauksesta lisää!
Ihana tilannekuva! Olen Siirin ykköshevosenhoitaja ja apuna joka tilanteessa :D
 Välikohtauksen jälkeen Iiris tuli kuvailemaan meidän ratsastusta jonka nimesin lyhyenksi, reippaaksi, ytimekkääksi  ja tehokkaaksi ratsastuskseksi. Ravasin ja laukkasin ihan rennosti ja reippaasti, ilman sen kummempia tehtäviä(harvinaista mun ratsastuksessa, aina on yleensä oltava joku tehtävä mitä teen). Pätkis tuntui ihan super paljon paremmalta perjantaihin verrattuna, se oli kiva käteen ja kuuliainen pohkeelle. Oma asento ärsyttää noissa kuvissa, nostaisin nenän tuolta niskasta ylös- ei siellä voi olla mitään kovin mielenkiintoista! Väliin otimme yhden laukkaspurtin, josta oli hyvä jatkaa laukkatyöskentelyä, eli tällä kertaa käynnin kautta vaihtoja. Tein niitä 4,5, tai 6 kaarisella kiemurauralla(meidän kenttä on niin ihanan iso!). Alku meni plörinäksi, mutta homma sujui heti paremmin kun aloin itse laskea laukan rytmiä. Ei ollut siis ratsussa vika, vaan se oli täysin kuskissa. Heti skarpattuani sain aikaan tosi kivoja k-kautta vaihtoja, joita kelpaisi esittää jopa kouluradalla. Laukkakin parani ihanasti ja lopuksi laukkasin ja ravasin kunnolla eteen alas. Käynninkautta vaihtojen aikana kuvaajamme häipyi, joten parhaasta menosta ei ole kuvia, mutta ei anneta sen häiritä! :)
Alkuraveja, siitä johtuen kaunis etukeno ;)

Riemukas laukanvaihto :DSeuraava postaus tulee todennäköisesti aluevalmennuksista, jotka ovat ensivkonloppuna ja sen jälkeen 17.2 meillä onkin kisakaudenavaus Tampereen aluekoulukisossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti