maanantai 14. tammikuuta 2013

Pikkuori pinkoo!

Vihdoin pääsen kirjoittelemaan ja videomateriaaliakin löytyy :). Ollaan treenailtu saman kaavan mukaan, ja Pätkis on ollut oikein kiva, reipas ja taipuisa. Tänään käytiin taas Rosalin valmennuksessa jossa tehtiin takaosakäännöksiä, ravi- ja laukka lisäyksiä, sekä voltteja yms. Pätkis ei ollut ihan parhaimmillaan, mutta se liikkui silti kivasti, teki hyvät käännökset ja lisäyksistä parhaiten onnistuivat laukkalisäykset. Ravilisäykset eivät olleet ihan järkyttäviä, mutta eivät nyt ihan parhaimpiakaan. Ravilisäykset pitää ottaa taas tarkkaan treeniin, jotta ei sitten kisoissa hukata turhaan pisteitä niihin...  Rosali kehui kuitenkin muotoa, siirtymisiä ja yleistä liikkumista. Täytyy muistaa huomioida oikea lapa ja nostaa oma nassu ylös ;)

Pätkis sai meidän joulukuusen tarhaansa, ja ryhtyi ensimmäisenä syömään kuusen jalkaa ;)


Nyt kuitenkin niihin videoihin. Iiris oli kuvailemassa kännykälläni lauantain höntsäilytreeni ratsastusta. Tarkoitus oli siis ottaa kaikki askellajit läpi ja ratsastaa reippaita spurtteja. Pätkis oli alkuun vähän hidas, mutta heräsi kun ravailin reippaasti.
Laukassa se sitten lähti! Pätkis joka on aina niin rauhallinen ja hillitty! :D Tämä kolme kierrosta kestänyt pinkominen saatiin videolle, joten yrittäkää saada ällöttävästä pikselimössöstä selvää(mun kännykässä on tosiaan loistava HD-video, mutta laatu pilaantui koneelle ladattaessa :(

 Pätkis ei ole kuitenkaan IKINÄ mennyt noin lujaa, mutta hyvä vaan että pikkuori oppii irroittelemaan ❤. Lisään tähän pari muutakin videota, kiitos niistä Iirikselle ja anteeksi laatu, syyttäkää konetta ja google+:ssaa, sillä kännykässä ne näkyvät ihan mahtavasti!
Jos jollain on vinkkejä siihen miten näitten videoiden laatu säilyisi, niin otan kyllä mielelläni apua vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti