sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Talvisia kuvia ja HämRin pikkujoulut

Hie taas! En ole hetkeen postaillut, muutaman erikoispostausluonnoksen olen kylläkin tehnyt, joten julkaisen ne joskus :)

Tällä viikolla olen vältellyt maneesissa ratsastusta, koska maneesin pohja ei ole kovinkaan hyvässä kunnossa, toisin kuin ihanan lumisen kentän! :) Lumen takia meno ei ole kentällä hevoselle kovinkaan kevyttä, mutta treeni on sitäkin tehokkaampaa! Toivon että tällä tyylillä Pätkiksen saa kesäksi rata(ranta)kuntoon alta aikayksikön ;) Olen ratsastanut nyt paljon perusjuttuja, suoria linjoja, voltteja, avoja, vastalaukkaa yms. Suoraan ratsastaminen on yllättävän vaikeaa, joten se on ehdottomasti treenin arvoinen asia. Talvi on mielestäni hyvää aikaa treenata perusasioita, jotta on ensikaudella valmis jatkamaan "uudelle tasolle" treeneissä ja kilpailuissa.

Lauantaina olin ratsastamassa Siirin kanssa kentällä ja saimme kuvaajankin mukaan :). Tein pääasiassa taas perusjuttuja, sekä avoja ja vastalaukkaa. Pätkis ei ollut aluksi parhaalla mahdollisella tuntumalla, mutta se parani laukan ja avojen myötä oikein kivaksi :)
Kuvat (c) Iiris, kiitos!

Meidän söpö peppuloimi♥

Ulkona vähän tuuli...
Mä näytän tässä kuvassa ihan puusta pudonneelta :D
Sunnuntaina oli myös Hämeen Ratsastajien pikkujoulut, jotka sisälsivät junnujen ohjelmaa, palkitsemista yms.
Tallillamme on tapana jakaa kunniakirjoja, ja tänävuonna rakas ratsuni sai mitä osuvimman kunniakirjan:

 Pikkujouluissa saimme myös seuranmestaruuksien mitallit. Minä sain matkaani siis junnujen koulumestaruus kultamitallin. Lisäksi sain pikkuisen II-pokaalin seuran koulurankingistä, jossa olin siis toinen(rankingissa oli rahapalkinnot, joten tienasin 100e) :) Lisäksi minut palkittiin vuoden junioriratsastajana 2012.
Junnuratsastaja valittiin kilpailutulosten ja valmentautumisten perusteella(lähetimme yhteenvedon kaudesta sähköpostilla). Hallituksen päättäessä junnuratsastajaa minun ja Siirin kohdalla äänet menivät tasan ja arvontamenetelmällä sain tuon pokaalin, mutta ihan yhtäläillä Siiri olisi ansainnut sen! Eli hyvä me ;)!
Pakko vielä kehua upeaa Pätkistä,joka pääsi tänään vähän hyppäämäänkin parin kuukauden tauon jälkeen :) Herra oli niin taitavana, ja oikein puhkui intoa! Täytyy hyppäillä nyt sen iloksi noita pikkuesteitä useammin :)
Pätkis hyppyvarusteissa, minä olen juuri laittamassa puomeja puomiluukuun ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti