sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Kuulumisia

Torstaina oli tosi kuuma ja ratsatin kentällä tehokkaasti about 30min. Tein paljon perusjuttuja, lävistäjiä, ympyröitä, voltteja yms. Aluksi Pätkis oli hieman hidas pohkeelle, mutta samalla liian kiireinen? (jännältä kuulostaa, mutta niin se oli :D). Ravin ja laukan jälkeen löytyi kuitenkin hyvä tuntuma ja Pätkylää oli kiva työstää. Se tuntuin kivalta, joten siirryin loppuraveihin jossa tuntuma vain parani :).

Loppuraveja :)


Perjantaina menin Pätkiksellä kevyesti ilman satulaa. Alkuun kävelin pikkulenkin rannassa(Iiris mukana, valmiina ottamaan Pätkiksen syliiin, jos Pätkylää alkaa pelottaa ;)). Sitten menin kentälle ja otin siellä muutaman ravi- ja laukkapätkän. Ravasin ja hyppäsin myös matkalle sattuneet ravipuomit ja pikkupystyn :). Pätkis oli aivan mahtava! Itse vain pompin selässä ja nauroin.... Menin siis ekaa kertaa kaikkia askellajeja "kunnolla" ilman satulaa(Pätkiksellä).
Maailman suloisin Pätkylä♥
Pätkis katselemassa varsaa :)
Lauantaina hyppäsin. Pätkis oli ihan ihana! Menin alkuun ravipuomeja ja kavaletteja laukassa. Pätkis oli ihan intona jo kavaleteille, jouduin pidättämään toden teolla :). Sitten hyppäsin ristikko-neljä laukkaa-okseri sarjaa. Pätkylä oli aivan mahtava, se imi innoissaan esteille ja hyppäsi hyvillä hypyillä yli. Koko hyppykertana ei tullut yhtään huonoa hyppyä tai lähestymistä :D. Hyppääminen tuntui lähes yhtä helpolta kuin Touholla♥. Kiva että tämäkin alkaa sujua. Kuvia en hyppäämisestä saanut mutta Siiri  voi todistaa että Pätkis oli hieno!♥

Sunnuntaina juoksutin Pätkylän joka oli laukassa aivan fiiliksissä :D! Juoksutin kaikki askellajit läpi, jonka jälkeen Pätkis joutui suihkuun ;).
2 kommenttia:

  1. Voi jeesus tota mun kuvaa! Ja Pätkylä osottaa kyllä nykyään varmoja otteita hypätessä ;)

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä niin mainio, Pätkylä siis ;). Eikä toi sun kuvas pahaa oo! :D

    VastaaPoista