keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Kuulumisia

Nyt olen sitten alkuviikon koittanut vaan keksiä itselleni tekemistä, etten surisi ja miettisi tätä Touho-juttua liikaa. Touholla on nyt kaikki hyvin ja se on tärkeintä. Olen siis ollut kavereiden kanssa kisaviikolla maastoestetuomareina, tiisataina ja keskiviikkona. Kivaa oli :) Olokin on parempi kun on paljon mukavia kavereita tukemassa. Kiitos myös heille siitä ettette ole ottaneet Touhoa puheeksi joka lauseessa, sillä siitä puhuminen kun on mulle tosi vaikeaa. Iso kiitos siis teille, olette mulle tosi tärkeitä!Myös terapiaponini Pätkis auttaa minua hurjasti ihanalla luonteellaan♥.

Tuomari-apulaisemme Noppa♥

Pätkis ja mahdollisesti viimeinen ruohonkorsi?

Siiri kiusasi Pätkylää :D

  Pätkiksellä menin maanantaina kevyesti koulua, suurin osa ratsatusajasta tosin kului hirnumiseen... Tiistaina hyppäsin. Pätkylä oli aivan super! Intoa meinasi olla liikaa, mutta viimeinen rata oli tosi hyvä!(hypättiin kolmoissarjaa ja n.70cm pystyä ja hiukan pienempää okseria). Tänään äiti ratsati Pätkylän :).

9 kommenttia:

 1. Kyllä me pidetään yhtä ja huoli siitä ettei kukaan jää junnaamaan elämässään paikalleen vaikka välillä tuntuis kurjalta ja raskaalta. :) Muista se mitä ikinä tapahtuu! ;) Ja tätä komppaa aivan varmasti niin Siiri, Heidi kuin Oonakin.

  VastaaPoista
 2. Pahoittelut siitä, että kysäisen, mutta ottiko kukaan teistä kuvia silloin kisaviikon harrasteesta? :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä otti :) Pyydän Heidiä lähettään ne kuvat sulle.

  VastaaPoista
 4. Kiva !:) ömmömöm annanko mä säpöni tänne, vai mitä kautta Heidi saa helpoiten lähetettyä ne kuvat ?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli:

   petra.seppala@pp.surffi.net En tosin tiedä, tuleeko toi ensimmäinen kirjain (=p) isolla vai pienellä, mutta ei tuskin sillä on mitään väliä. :)

   Poista
  2. Okei :). Pyydän Heidiä laittaan ne kuvat nyt sulle.

   Poista