tiistai 24. heinäkuuta 2012

Kouluponi pomppii jälleen

Tänään meillä oli sitten vuorossa esteratsastusta. Hyppäsin viimeksi lauantaina ja sitä ennen olikin hiukan pidempi hyppytauko. Lauanataina meno muistutti lähinnä pingviinien lentoharjoituksia, sillä intoa oli todella paljon! Päätin siis hypätä pian uudelleen. Aloitin tunnin ravipuomeilla, joilla Pätkylä oli tapansa mukaan hyvin varovainen ja innokas. Ravipuomien jälkeen korotimme keskimmäiset puomit ja siirryin laukkaan. ,Kaikki sujui hienosti, kun sain laukan tarpeeksi rauhalliseksi ja lyhyeksi. Pätkis oli jälleen tosi varovainen.

Missä on este, kiire !
Tämän jälkeen siirryin hyppäämään, tehtävistä en osaa sen tarkemmin sanoa, käänsin mihin mieli teki ;). Otin pari verkkahyppyä ristikolla ja ajattelin kaartaa ristikolta vesimatolle, jota P hyppäsi ensimmäistä kertaa lauantaina, ilman ongelmia. Nyt se kuitenkin huomasi maton ja kielsi viime tipassa. Annoin terävästi raippaa ja ajattelin että on siitä yli mentävä, kun sitä on menty ongelmitta ennenkin. No yli mentiin komealla loikalla, jossa kuski pysyi juuri ja juuri...
Taivas varjele mikä sieltä tulee, sieltä tulee VESIMATTO!
Vesimatto episodin jälkeen tulin muutamn kerran okseri-1askel-ristikko sarjaa. Pätkis pelasti pari ensimmäistä kertaa hienosti, kun väli oli hiukan pitkä (ja hyppy okserille pieni). Tehtävä sujui mallikkaasti kun laskin itse askeleet ja eka hyppy oli parempi :). Pätkis pelasti siis monissa tilanteissa, on se vaan mainio! :) Ehkäpä näyttäydymme tallin omissa harjoituskisoissa 50-60cm luokassa?


 Hyppääminen on mukavaa "mielenvirkistystä" ja vaihtelua, jota kaipaa niin ratsataja kuin hevonenkin. Meidän lajimme on kyllä silti tuo kouluratsastus.

   Alla muutama kuva maanantain koulutreenistä(tein itsenäisesti väistöjä, takaosakäännöksiä, vastalaukaa yms.), jossa Pätkylä oli tapansa mukaan super!


Pätkis lähettää ison pusun kaikille♥

2 kommenttia:

  1. Mun sähkäri sanoi sopimuksensa irti eikä halua toimia ainakaan puolenpäivän aikaan, niin en pysty pistää niitä kuvia sähkärin kautta, mutta lataan ne omaan blogiin niin voit sitten kopsata sieltä :)

    VastaaPoista