maanantai 2. heinäkuuta 2012

30.5.1990-2.7.2012

Maailman tärkein, ensimmäinen hevoseni Touho(Kouho) lopetettiin jalkavaivan vuoksi 2.7.2012, 22-vuotiaana. Suru on suuri, tätä menetystä ei voi mikään korvata. Touho opetti minut ratsastamaan, sillä se ei antanut mitään ilmaiseksi.Touho on ja tulee varmasti olemaan tärkein hevoseni, sillä on aina paikka sydämmessäni, yhteisiä muistoja kun kukaan ei voi minulta viedä. Se ei kuitenkaan joudu kärsimään ja olemaan toimettomana, sillä sen luonne ei sovi sellaiseen. Touhon kanssa koin ilot ja surut ja siksi onkin ihanaa että se sai viettää mukavia eläkepäiviä ja sen tarina sai onnellisen lopun. Rakastan sinua Touho!♥

♥:Liisa

10 kommenttia:

 1. voi ei :( voimia sulle! oliko joku pidempiaikainenkin vaiva?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oikeastaan. Touho liukastui ja kaatui laitumella ja koukistaja jänne meni poikki. Raviin olisi jäänyt krooninen ontuma. Joten Touholla on nyt paljon parempi olla :)

   Poista
 2. Voi ei! :( Paljon voimia sulle Liisa, tuntuu varmaan aika kaiheelta, mutta pääasia on ettei Möyhis jääny kärsimään vaan pääsi vihreemmille laitumille (jos se on enää Riikan laitsojen jälkeen mahdollista! ;)).
  Rest in peace Touho <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kauheaa, vaikka päätös oli ihan oikea. Ihmisen itsekkyyden takia ei saa jättää hevosta kärsimään. Yritän tehdä paljon kaikkea ja pitää ajatukseni muualla,jotta en alkaisi itkeä. Kiitos mukavasta tsempistä :), sitä tarvitaan!

   Poista
 3. Toi on kyllä aina kauheeta. Mutta kun vaan miettii niitä kaikkia kivoja muistoja ja sitä ettei Touhon tarvii kärsiä, niin mun kohalla se ainakin autto :)Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Niin, vaikeetahan tää on. Touholla oli onneksi ihana eläkekoti ja elämä kisaheppana♥.

  VastaaPoista
 5. Vielä näin jälkeenpäinkin voimia. :)Tiedän miltä tuntuu kun täytyy tehdä se päätös, että nyt on annettava periksi ja antaa eläimen mennä, sillä oeln joutunut kokemaan sen kahdesti. :(

  VastaaPoista