lauantai 9. kesäkuuta 2012

Voittajan on helppo hymyillä...

Niinhän se sanonta menee, ja lienee täyttä totta!

Elikkäs, tänään oltiin sitten Urjalassa suomenhevosten Kummajaisissa, aluekoulukisoissa. Ratsastin itse viimeisessä luokassa (nro 5). Lähtiöitä oli koko koulukisoissa 157, eli todella reilusti. Luokka viisi(jonka menin,) oli siis avoin suomenpienhevosmestaruudesta kilpaileville, juniorit ja seniorit palkittiin erikseen.

  Lähdimme ajamaan kisoihin vasta puoli kolme, sillä starttini oli vasta viiden aikaan. Tätä ennen verkkasin kotona, sillä en ole kuullut Urjalan kentän pohjista kauhean positiivisia juttuja. Ajattelin että Pätkylä saa päästää höyryja ulos ja saan sitä itse paremmin avuille(ratsastaessa vain hirnui ja oli aika rauhaton, lopuksi oli kuitenkin paremmin avuilla). Se osoittautui myöhemmin oikein hyväksi jutuksi, sillä verkassa Pätkis käytti paljon energiaa tammoille flirttailuun. Oli kuitenkin super ihana ratsastaa ja tein lyhyen verkan. Rata olikin sitten meidän paras! Pysyin itse rauhallisena, Pätkis oli tasainen,rauhallinen, kuuliainen ja reipas. Rata oli ehdottomasti meidän parhaita, ja odotin noin 60% prosentin tulosta. Olin todella yllättynyt kun kuulin prosenttimme, 65.400% ja siirryimme luokan johtoon :)! Yksi ratsukko suoriutui meitä paremmin, niin että olin sitten koko luokan toinen (sennut ja junnut samassa). Ja voitin pienhevosten junnumestaruus kultaa!:) En tiedä olisiko paremmin voinut mennä, kun hävittiin voittajalle 0.5% ja tuo junnumestaruus... Huh huh!
Radasta saatte vielä muutaman päivän sisällä kuvia ja videon :).
  Pisteitä sain radalla asteikolla 5,5-8. Toinen tuomari antoi huimat 67.8% ja toinen 63,00%. Papereissa luki että volti olivat liian suuret(murr, viimekisoissa olivat liian pienet!),siisti kokonaisuus, kuuliainen ratsu, terävyttä olisi voinut olla hiukan enemmän, symppis ratsukko, tasainen ja miellyttävä suoritus, tänään pieniä huolimattomuusvirheitä, mutta kokonaisuutena hyvä ;) Pätkis sai kuuliasiuudesta ja askellajeista 7(ja minä istunnastani :P), hieno Pätkylä <3!
  Palkintojen jaossa Pätkis yritti tehdä tuttavuutta kolmanneksi sijoittuneeseen tammaan ja palkintoja jakanut tuomarikin nauroi Pätkiksen hörinälle ja pörinälle! Kunniakierroksella hurja orini "säikähti" taputuksiaja poukkoili laukassa kuin päätön kana.
   Olen kyllä nyt erittäin tyytyväinen(varmaan huomasitte :D) ja mielestäni ihan syystä! Koskaan ei voi tietää koska onnistuu seuraavan kerran(vai onnistuuko koskaan?)! :D Palkinnoksi sain luokkasijoituksesta Mountain Horsen t-paidan ja mestaruudesta mitallin, loimen ja 50e.
6 kommenttia:

 1. Sulle on haaste mun blogissa :)

  VastaaPoista
 2. Mä olin kuvaamassa, ja teistäkin olis pari jos haluut? (: Voisin laittaa vaikka sähköpostilla jos laitat osottees :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa! :) Omat kuvaajani jättivät tulematta, joten kuvat kyllä kelpaavat. Osoite on liisatiitola@gmail.com kiitos sulle valtavasti :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä Liisa ja Pätkis! <3 Jatkakaa samaan malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitetaan!:) Vaikka tuskin joka päivä tollalailla onnistun, joten nyt aijon iloits tästä!

   Poista