sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Koulukisat kaatosateessa

Koulukisat ja kaatosade= ei hyvä yhdistelmä ;). Oltiin tänään seurakoulukisoissa Alaspään ratsastuskeskuksessa. Sinne mentiin Siirin perheen u-p-e-a-l-la uudella trailerilla, jota puunattiin sisältä lähes tunti(laitettiin lattialle kumimatot, pestiin seiniä yms.) Kisoihin lähdettiin vasta puoli kahden aikaan, sillä starttini oli vasta 14.45 aikoihin. Koko kisat satoi siis kaatamalla. Äiti kävelytti alkuun Pätkylää, kun vaihdoin kisavaatteet päälle ja lämmittelin kopissa :D. Verkka-aika oli todelle sopiva. Alkuravit ja laukat Pätkis tuntui kamalan vahvalta. Se parani kuitenkin kuin taikaiskusta, kun aloin työstämään kunnolla siirtymisiä. Rata( He B:3 2009) sujui tasaiseti ilman suurempia rikkeitä ja olin oikein tyytyväinen :). Pätkis hirnui kuitenkin hirmuisesti alkutervehdykseen tultaessa, koska sen lempitamma käveli ohi... Prosentteja sain mukavat 62.045. Lähtijöitä oli 29, joten olin kuudes ja vihreä ruusuke tarttui mukaamme ;). Olin radan jälkeen todella märkä ja likainen (kenttä oli yksi suuri lätäkkö sillä kelillä), kylmä ei onneksi ehtinyt tulla kun äiti toi kokoajan lisää vaatetta päälle :).
Toisena luokkana menin He A kenttäkilpailuohjelma N:o 6. Verkassa Pätkylä oli yhtä hyvä kuin viimeradalla ja verkassa, joten yritin tehdä tosi lyhyen verkan. Rata oli paras helppo a:mme. Ensimmäisen keskiravin Pätkis rikkoi ja laukkakolmikaarisella se vaihtoi kerran laukan(teki muuten ihan puhtaan vaihdon :D) Muuten rata oli tasainen ja siisti. Prosentteja tuli tiukalla arvostelulla 58.125 ja olin 3/11. Joten valkoinen rusettikin tarttui mukaan. Palkintojenjaossa en ollut, mutta onneksi samoissa kisoissa ollut tuntiratsataja otti ruusukkeeni ja toimitti sen minulle. Olin aika ihmeissäni kun hän kertoi sijoituksestani, sillä ne pari rikkoa harmittivat, mutta oli mukava yllättyä noin positiivisesti, luokan voittaja sai reilut 59%, joten pienestä jäi kiinni ;)! Lennokkuuta toivottiin lisää(nauroin itsekseni että vesilätäkkö-radalla on varmaan Pätkiksen vaikea olla lennokas), papereissa luki myös hyvää yhteistyöta ja A:n paperissa siisti rata jota oli mukava katsoa :). Vaatteet olivat kisojen jälkeen todella likaiset ja valkoiset housuni värjääntyivät kelta-punaisiksi ja väri (joka tuli siis satulasta ja saappaista) ei lähtenyt ja 80e housut ovat nyt roskiskamaa :(.

Kuvia en kammottavan sään takia saanut, mutta laitan tähän muutaman söpön kuvan Pätkylästä :)
Vihreä ruusuke hieman kärsi sateessa :)

9 kommenttia:

 1. Munkin kisahousut kuoli :( Ne siniset läntit ei lähe enää pois, mutta ajateltiin äitin kaa säilyttää ne muiden kaatosadekisojen varalle. Se vaihto oli kyllä komia :D Siitä ois kuule hyvä numero tullu, jos se ois arvosteltu ;)

  VastaaPoista
 2. Arveltiin äitin kanssa että monien pöksyt meni piloille, mutta ne mun on niiin kirjavat että ei mitään rajaa :D Pätkis oli kyllä taitava tossa vaihdossa ;)

  VastaaPoista
 3. Mä pistän ne tän päivän kuvat huomenna, kun tää kone tökkii ja pahasti :S

  VastaaPoista
 4. Pistin ne kuvat jokunen tovi sitten ja tässä olisi veilä banneri, kun iski inspis :)

  http://imageshack.us/photo/my-images/850/liisalle.png/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tommonen rakeinen, mut klikkaa isoks ja tallenna itelles jos kelpaa :)

   Poista
  2. Hienoa hienoa! Se banneri on HIENO! :D Kiitos Iiris!

   Poista