maanantai 11. kesäkuuta 2012

Haaste ja kisakuvia

Jokaisen haastetun henkilön täytyy siis vastata haastajan tekemiin 11 kysymykseen ja tehdä vastauksista postaus blogiinsa. Sitten pitää haastaa 11 uutta henkilöä ja keksiä heille uudet 11 kysymystä, mutta minä vastaan vain minulle esitettyyn haasteeseen, enkä tylsänä haasta muita. Haasteen sain ipalta, kiitokset hänelle :).
 
Kysymykset:

1. Miksi aloitit ratsastuksen?
-Olen pienestä pitäen rakastanut eläimiä ja istuin ponin selässä  ensimmäistä kertaa hirveän pienenä ja sille tielle jäin :) Eli olen aina pitänyt hevosista.

2. Mitkä ovat vahvuutesi ratsastajana?
- Varmaan se että haluan aina kehittyä paremmaksi ja en luovuta. Olen yritteliäs ja haluan tehdä kaiken aina vain paremmin, olen myös suhteellisen nopea oppimaan :)

3. Mitä mieltä olet omasta ratsatuksestasi?
- Olen tyytyväinen "tasoon" jolla ratsastan. Omassa ratsastuksessani  on paljon sellaista mitä haluan parantaa ja muuttaa, onneksi kukaan ei ole täydellinen!

4. Kuinka kauan olet ratsatanut?
-Säännöllisen ratsastuksen olen aloittanut viisi- tai kuusivuotiaana, eli ratsastanut olen n.8-9 vuotta.

5. Miksi harrastat juuri tätä ratsastusta?
- Touholla(ensimmäisellä omalla hevosellani) kisasin alkuun esteitä ja aloittelin kenttää, johtuen varmaankin Touhon kenttähevostaustasta. Kiinnostuin kuitenkin kouluratsastuksesta, kun opin ratsastamaan Touhoa paremmin, kiinnostus kouluun kasvoi ja esteet jäivät mielenvirkistys-jutuiksi (jos niin voi sanoa) :).

6. Mitä ajattelet kisarataa ratsastaessasi?
- Mietin mitä teen seuraavaksi, lisäksi yritän miettiä hyvät tiet ja ratsastaa hyvin kulmiin=mietin miten voin käyttää koko tilan hyödyksi.

7. Millainen kisaaja olet?
- En jännitä hieveästi, ja olen jo aika tottunut kisatilanteisiin. Kisoissa yritän pysyä positiivisena ja rauhallisena, mutta se on joskus haastavaa....

8.Milloin olet viimeksi kisannut?
- Pari päivää sitten, lauantaina 9.6 aluekoulukisoissa, sh-kummajaisissa :)

9. Mikä ratsastuksen alalaji on parhain?
-Kouluratsastus!!! Se on lähimpänä sydäntäni haastavuutensa ja kiinnostavuutensa takia. Olen itse kisannut myös esteitä ja kerran kentää eikä niissä lajeissa ole mitään pahaa, kouluratsastus vei vain sydämmeni :)

10. Kisa tuloksiasi?
-Kilpailen nyt toista kautta aktiivisesti aluetasolla kouluratsastuksessa. Käyn myös seurakisoissa ja pian olisi tarkoitus mennä myös ensimmäiset kansalliset kisat. Tuloksia minulla on seura He B:stä ja A:sta, sekä alue B:stä. Parhaimpana tuloksena mainitsen tuon pienhevosten junioreiden koulumestaruus kultamitallin :).

11. Nauratko ratsastaessasi, vai oletko täysin mykkä :D?
- Jaa-a :D Kyllähän minä siellä joskus nauran! Mykkä en ainakaan ole :D!

Kuvat (c) Essi, kiitos :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti